Omgeving

In het hart van het gastvrije Twente ligt het 365 hectare grote natuurgebied Het Springendal. Met lommerrijke bossen, kleurige heidevelden, fraaie beekdalen en schitterende fiets– en wandelpaden.

Uniek zijn verder de waterbronnen waaraan het vakantieoord (waarop Casa Rilassa zich bevindt) zijn naam ontleent.”Bij de Bronnen” ligt vlak bij het gezellige en sfeervolle stadje Ootmarsum (126 n.Chr.). Het historische centrum heeft de bezoeker veel te bieden en is het hele jaar door het toneel van tal van folkloristische activiteiten. Verder kunt u in het oude centrum verschillende galerieën bezoeken, zijn er leuke en bijzondere winkeltjes maar u kunt ook bij de supermarkt terecht voor uw dagelijkse boodschappen.

Bijbels kerstspel – Openluchtmuseum Ootmarsum

In de directe omgeving liggen de winkelstad Oldenzaal met het overdekte winkelcentrum (Driehoek-Vijfhoek), het toeristische Denekamp (met zijn watermolens op Het Singraven) en Duitsland. Het gezellige stadscentrum van Nordhorn en het bekende Bad Bentheim met zijn fraaie burcht bieden de bezoeker veel uitgaansmogelijkheden. Twente is trots op zijn folkloristische gebruiken als het vlöggeln, het paasstaakslepen, de paasvuren, de Siepelmarkten, het schapenscheren en het midwinterhoornblazen. De regio is rijk aan attracties en bezienswaardigheden.

Kijk op de site van VVV Ootmarsum voor informatie over actuele evenementen en uitgebreide informatie over de omgeving.

(Deze informatie is afkomstig van de website van camping “Bij de Bronnen“)

De camping beschikt over een gratis tennisbaan!

[klik op een afbeelding voor een groter exemplaar]